Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop

Over TEA Network Group

“Onder het mom van geven is nemen gericht met elkaar netwerken en mede hierdoor omzet te genereren, met elkaar.”

Netwerkbijeenkomst

Als deelnemer krijg je een minuut de tijd om te vertellen wie je bent, voor welk bedrijf je werkt en naar wat voor introductie je op zoek bent of waar je anders mee geholpen kunt worden. Een minuut lijkt kort, maar is ruim voldoende en het houdt de sessies dynamisch en effectief. Bovendien spreken de leden elkaar om de 3 weken.

Tijdens de bijeenkomst krijgt één van de leden de gelegenheid een bedrijfspresentatie te verzorgen of er is business workshop. In deze presentatie wordt er dieper ingegaan op de bedrijfsactiviteiten, beoogde klanten en doelgroepen. Hierdoor leer je elkaar nog beter kennen, waardoor het makkelijker en leuker wordt om elkaar te helpen.

Tot slot worden er afspraken gemaakt en contacten uitgewisseld. De zoekvraag uit de eerste ronde vormen hierbij de basis. Je zult versteld staan hoeveel resultaat er tijdens zo’n korte bijeenkomst geboekt wordt.

Waarom TEA Network Group?

Als deelnemer krijg tijdens een pitch de tijd om te vertellen wie je bent, voor welk bedrijf je werkt en naar wat voor introductie je op zoek bent of waar je anders mee geholpen kunt worden. Een minuut lijkt kort, maar is ruim voldoende en het houdt de sessies dynamisch en effectief. Bovendien spreken de leden elkaar om de 3 weken.

Word lid van TEA Network Group & groei jouw business!

Sfeerimpressie van een TEA bijeenkomst