Skip to content
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop
Menu
0
Your cart is empty. Go to Shop

Over TEA Network Group

“Onder het mom van geven is nemen gericht met elkaar netwerken en mede hierdoor omzet te genereren, met elkaar.”

Netwerkbijeenkomst

Tijdens de bijeenkomst krijg je als deelnemer een minuut de tijd om te introduceren wie je bent en wat je zoekt of waarbij je anderen kunt helpen. Deze tijdslimiet houdt de sessie effectief en dynamisch, terwijl het ook voldoende tijd is om relevante informatie te delen. Daarnaast spreken de leden elkaar om de 3 weken, zodat er voldoende tijd is om elkaar beter te leren kennen en elkaar te helpen.

Tijdens de bijeenkomst is er ook de mogelijkheid voor één van de leden om een bedrijfspresentatie te geven of een business workshop te houden. In deze presentatie of workshop worden de bedrijfsactiviteiten, doelklanten en doelgroepen van het bedrijf verder toegelicht. Dit helpt om elkaar beter te leren kennen en het makkelijker te maken om elkaar te helpen.

Tot slot maken de deelnemers afspraken en wisselen ze contactgegevens uit. De zoekvraag die in de eerste ronde is gesteld, vormt de basis hiervoor. Je zult versteld staan van het resultaat dat tijdens zo’n korte bijeenkomst kan worden behaald.

Waarom TEA Network Group?

Tijdens een pitch krijg je als deelnemer een minuut de tijd om te introduceren wie je bent, voor welk bedrijf je werkt en wat je zoekt of waarbij je anderen kunt helpen. Deze tijdslimiet houdt de sessie effectief en dynamisch, terwijl het ook voldoende tijd is om relevante informatie te delen. Daarnaast spreken de leden elkaar om de 3 weken, zodat er voldoende tijd is om elkaar beter te leren kennen en elkaar te helpen.

Word lid van TEA Network Group & groei jouw business!

Sfeerimpressie van een TEA bijeenkomst